Briller i Frederiksværk hos S.P. Løkke

 

Nyt par briller købt hos optiker i Frederiksværk

Hos S.P. Løkke ved vi, at det at købe nye briller, er en stor og vigtig beslutning. Vi holder dig i hånden igennem hele processen, fra valget af stil og farve for dit nye stel, til hvilken type glas der vil være det helt rigtige for dig. Vi udfører en grundig synsprøve og ved udleveringen af din nye brille, giver vi en grundig vejledning i brugen og funktionaliteten. Vi laver de sidste finjusteringer, indtil brillen sidder helt perfekt, og vi sørger for at du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have, før du forlader butikken. Hvis der alligevel dukker spørgsmål op efterfølgende, er du naturligvis altid meget velkommen.

Find dine stel og briller i Frederiksværk!

Hos S.P. Løkke lægger vi vægt på at vores brillestel kommer fra producenter, som selv både designer og producerer deres stel. Dette er vores garanti for, at kunne tilbyde dig, den absolut bedste kvalitet, og de nyeste design. Vi har 25 års erfaring indenfor optik, og derfor kan du altid føle dig tryg, i valget af dit nye brillestel, når du handler hos os. Vi har altid mindst 250 brillestel på lager, og et bredt udvalg i stil og farve. Hvis der er specielle behov eller ønsker, bestiller vi gerne modeller hjem i udvalg. Det lykkes os altid at finde præcis den rigtige brille til dig.

Brilleglas hos S.P. Løkke

For at kunne tilbyde dig et af de bedste brilleglas på markedet, har vi valgt Zeiss som vores primære
leverandør.

ZEISS tilbyder en række forskellige produktløsninger. Uanset hvilket synsproblem du måtte have, kan du være sikker på at finde den rigtige løsning med det store udvalg af ZEISS glas. Har du brug for tynde glas, lette glas, korrigering for særlige afstande, særlige behandlinger eller flerstyrkeglas for at øge synskomforten, så vil ZEISS kunne tilbyde den rigtige produktløsning.

Få din synsprøve i Frederiksværk

Hos os er synsprøven kernen i den proces det er, at få lavet nye briller. Vi bruger meget tid på at tale om, hvad der er vigtigt for dig, hvordan de gamle briller har virket, om du har nogen særlige udfordringer, og hvad dine ønsker til dine nye briller er. Selve synsprøven foregår i en uformel tone, hvor du aldrig vil kunne svare forkert på optikerens spørgsmål. Det drejer sig udelukkende om, at afdække dine behov. Synsprøven afsluttes med, at du prøver den opmålte styrke i en prøvebrille, så du med det samme kan se resultatet af den nye styrke.

Leverandører

Stel

Götti
Munic Eyewear
William Morris London
Charles Stone New York
Silhouette
Kuno Qvist
Thomsen Eyewear
Raen
F22
Nice Price Special
Binde
l.a. Eyeworks
Inface

Glas

Zeiss brilleglas
Zeiss solglas og filterglas

Zeiss overflade behandlinger

Duravision Platinum
Lotutec
Duravision Blueprotect