Ure

S.P. Løkke fører bl.a. ure fra mærker som SEIKO

Urene har altid været en hjørnesten i vores butik. Da Søren Peter Løkke i 1890 grundlagde virksomheden, var det som urmager i Frederiksværk. Han tilbød hovedsageligt reparation af ure, samt salg af lommeure.

I butikken i dag følger vi denne tradition, og beskæftiger vi os stadig med både salg og reparation af ure.

Når du køber et ur hos os, så følger butikkens sædvanlige høje service naturligvis med. Vi afkorter lænken gratis, der er gratis batteriskift det første år, og instruktion og dansk brugsanvisning medfølger.

Vi har altid mere end 350 ure på lager, til damer, herrer og børn. Vi har både klassiske ure og mode ure, i prisklasser fra 300,- kroner og op til ca. 20.000,- kroner.

Vi bestiller gerne ure hjem i udvalg, hvis du finder noget på nettet, som vi ikke har i butikken. Denne service er helt uforpligtende. Hvis du vælger at købe uret, så følger den sædvanlige service selvfølgelig med.

Reparation af ure

Vi har et lille værksted i butikken, hvor vi kan skifte batterier, korte lænker af, og lave andre små-reparationer. Typisk vil sådan en reparation kunne klares indenfor 15-20 minutter. Vi tilbyder alle former for ur-reparationer, på både armbåndsure, stueure osv. Dette foregår på et eksternt værksted, hvor vores dygtige urmager kan lave stort set alt.

Leverandører

Seiko
Pulsar
Lorus
BOSS Watches
Tommy Hilfiger
Seiko vægure
Festina
Jaguar
Obaku
Bonett