Reparation af ure i Frederiksværk

reparation af ure hos SP Løkke

Er du en person, der er vant til at gå med ur hver dag? Én som er afhængig af at kunne vende håndleddet og se, hvad tiden er? Hvis det lyder som dig, så ved vi lige præcis, hvordan du har det.

Selvom mange mennesker i dag bruger telefonen eller andre former for elektroniske apparater til at fortælle os, hvad klokken er, så kan det klassiske armbåndsur noget helt særligt. Selv hvis du kun skulle bruge dit ur som en form for accessory, så er det alligevel rart, at det altid virker efter hensigten og kan fortælle dig tiden, så det ikke kun er til pynt.

Så mangler du hjælp til reparation af ure, så er vi i SP Løkke klar til at hjælpe dig! Kontakt os i dag på tlf.: +45 47 72 02 86 eller på mail.: spl@sp-loekke.dk – eller kig forbi vores butik.

Flere urværksteder til små og store reparationer

Vi har et lille værksted i butikken, hvor vi kan skifte batterier, korte lænker af, og lave andre små-reparationer. Typisk vil sådan en reparation af ure kunne klares inden for 15-20 minutter. Vi tilbyder alle former for ur-reparationer, på både armbåndsure, stueure osv. Dette foregår på et eksternt værksted, hvor vores dygtige urmager kan lave stort set alt.

Reparation af ure så du kan holde styr på tiden

Lige meget hvor slidstærkt dit ur er, eller hvor lang batteriets levetid er, så er det kun et spørgsmål om tid, før du får brug for reparation af dit ur. Måske stopper dit ur med at vise tiden, måske bliver glasset ridset eller helt ødelagt, eller måske bliver remmen slidt.

Skulle dit ur været gået i stykker, står vores dygtige personale klar til at hjælpe med at få repareret dit ur. Hvis det viser sig, at uret har brug for yderligere reparation, vil du blive orienteret, før vi går i gang med dette.

Reparation af flere urmærker

Vi klarer reparationer af stort set alle urmærker, både de ”gammeldags” mekaniske ure og ure med batteri, solar og kinetic teknologi.

Vi er selv leverandører af nedenstående urmærker:

  • Seiko
  • Lorus
  • BOSS Watches
  • Tommy Hilfiger
  • Festina
  • Jaguar
  • Obaku
  • Bonett